Anlæggets udvidelse af Injet Electric er afsluttet, Weeyu Electric er i gang

I Injet's værksted har arbejdere travlt med at læsse og aflæsse elektriske elektroniske udstyrsprodukter.Projektet blev afsluttet i september, og Weeyu Electrics værkstedsudvidelsesprojekt er startet.

CVAS (2)

Injet elektrisk projektdirektør Wei Long sagde."vi havde afsluttet og sat i produktion forventes næste år, men med forskerens indgriben og koordinering, for at vi kan løse projektet jordundersøgelse og godkendelse og planlægning og design problemer, i høj grad spare byggetiden, projektet afsluttet i slutningen af september i år, nu er vi begyndt at sætte i produktion.”Injet-elektronisk produktudvidelsesteknologi transformationsprojekt med en samlet investering på 238 millioner yuan, dækker et areal på 16000 kvadratmeter, er et nøgleprojekt på Deyang City-niveau og vil starte opførelsen i marts 2021. Dette projekt er også det første projekt afsluttet og sat i drift blandt de vigtigste projekter i Deyang City.Det anslås, at den årlige salgsindtægt vil nå 260 millioner yuan, og skatteindtægterne vil nå 20 millioner yuan efter det andet år.

CVAS (3)

Derudover vil Weeyu electrics udvidelse af DC-ladestationsanlæg stå færdig i begyndelsen af ​​2022. Det nye anlæg dækker et areal på 3.000 kvadratmeter.Efter færdiggørelsen vil Weeyu producere AC- og DC-pæle separat for yderligere at forbedre produktionshastigheden og kvaliteten.

maj-08-2021