Sugeng rawuh!

INJET ENERGI ANYAR- Nggawe beda kanggo SOLUTION ENERGI

Injet New Energy lair adhedhasar pengalaman sumber daya lan solusi ngisi daya pirang-pirang taun.Tim teknis khusus kita tansah nggarap produk energi sing bisa dianyari paling anyar kalebu pangisi daya ev, panyimpenan energi, inverter solar kanggo nyukupi panjaluk pasar sing beda.

Injetmbantu sampeyan mbukak kothak imajinasi revolusi energi, terus mikir, terus nambah, terus nggawe ijo jagad.

Sinau luwih akeh
  • ㎡ Pabrik

    +

    ㎡ Pabrik

  • Karyawan

    +

    Karyawan

  • Pengalaman Taun

    Pengalaman Taun

  • Paten

    +

    Paten

  • saka R&D Engineer

    %

    saka R&D Engineer

  • Labs dhewe

    +

    Labs dhewe

  • Lini Produksi

    +

    Lini Produksi

  • pcs Kapasitas

    +

    pcs Kapasitas

PRODUK & SOLUSI KAMI

Pengisi Daya EV

Panyimpenan energi

Inverter Solar Kab

Injet Vision Type 1 AC EV Charger kanggo Omah lan Bisnis

Injet Ampax US Series Level 3 DC Fast EV Charging Station for Business

Seri Injet Ampax bisa dilengkapi 1 utawa 2 bedhil pangisi daya, kanthi daya output saka 60kW nganti 240kW, bisa ditingkatake dadi 320 kW ing mangsa ngarep, sing bisa ngisi paling akeh EV kanthi 80% jarak tempuh sajrone 30 menit.Nambah pengalaman ngisi daya sampeyan nganggo stasiun pangisian daya Injet Ampax DC, sing nampilake HMI Cerdas Terpadu & Layar Iklan 39-Inci Opsional (layar iklan sing kasedhiya ing mangsa ngarep) sing dirancang kanggo nyedhiyakake penak, interaktivitas, lan kesempatan promosi sing ora tau sadurunge.

Injet Mini home charging

Injet Mini minangka solusi pangisi daya omah sing gampang lan ekonomis.Aman lan dipercaya kanthi proteksi bocor DC 6mA sing terintegrasi, Injet Mini minangka kompak lan gampang dipasang lan digunakake kanggo kabeh ngisi daya ing omah.

Injet Sonic EV Charger kanggo Ngarep lan Bisnis

Pangisi daya cerdas Injet Sonic minangka pangisi daya kendaraan listrik AC cepet fase siji / telung fase opsional, kanthi panggantos rong taun kanggo layanan garansi anyar lan dhukungan teknis seumur hidup.

Injet Swift EV Charger kanggo Ngarep lan Bisnis

Pangisi daya Injet Swift AC EV cocog kanggo panggunaan omah lan komersial, output maksimal bisa tekan 22kw kanggo ngidini pangisi daya cepet.desain kompak bisa nyimpen liyane panggonan.

Injet Blazer Series Kanggo Pasar Amérika Lor

Pangisi daya EV Wallbox 1 entuk standar sing disertifikasi UL.UL & FCC & Energy Star disetujoni, kanthi ketat tundhuk karo pasokan lan listrik kesehatan lan safety.Adaptasi kanggo kabeh kendaraan listrik, daya ing daratan China.

Solusi Pangisian Daya EV Injet Nexus Series Home Level 2

Injet Nexus adaptasi karo kabeh kendaraan listrik, sumber daya lan listrik.Iki minangka solusi pangisi daya omah sing kuat kanthi output saiki maksimal 32 A, sing paling apik lan umume kendaraan bisa digunakake tanpa masalah.

Solusi pengisian EV traveling Injet-Carry-on

Injet-Carry-on adaptasi kanggo kabeh kendaraan listrik.Iki minangka solusi pangisian daya sing trep kanthi output saiki maksimal 32 A. Tipe 1 lan Tipe 2 kasedhiya.sampeyan bisa ngrampungake ngisi daya omah lan lelungan kanthi aman.

Injet-Telung Phase ESS Hybrid Inverter

Inverter panyimpenan energi injet bisa ngowahi voltase arus langsung variabel sing diasilake dening panel surya fotovoltaik (PV) dadi konverter arus bolak-balik frekuensi sarana (AC) sing bisa diuripake maneh menyang sistem transmisi komersial utawa kanggo panggunaan grid off-grid.

Injet-M-3 Ngisi daya mate

Nalika produk EV- Charger digunakake ing omah, supaya ora kahanan Charger saingan karo peralatan listrik rumah tangga liyane kanggo sumber daya sajrone konsumsi listrik rumah tangga puncak, kita ngembangake Charge-Mate.

Injet New Energy

INJET ENERGI ANYAR

Solusi Energi sing dipercaya

Ora Mung EV Charging

  • luwih gampang

    luwih gampang

  • Efisien

    Efisien

  • Profesional

    Profesional

Solusi Pangisian Daya EV karo Panyimpenan Energi Surya

index_storage
  • 1

    Pengisi Daya EV

  • 2

    Panyimpenan energi

  • 3

    Inverter Solar Kab

Produk Referensi:

  • 1Pengisi Daya EV

  • 2Panyimpenan energi

  • 3Inverter Solar Kab

Solusi sing digawe khusus

KONTAK US

Mitra Kita

siemens
messer
BYD
linde
fluor
Schneider
ABB
sertifikat
bisnis pangisi daya

Yen sampeyan nggoleki solusi ing ngisor iki utawa fungsi liyane,

hubungi kita:

  • Balancing Beban Dinamis
  • Ngisi daya solar: ngirit energi lan ngisi daya cerdas
    imbangan karo energi solar lan kothak
  • Enggo bareng daya kanggo situs parkir
  • Kasengsem ing operasi komersial
  • Pengin mbangun baris perakitan pangisi daya ev dhewe