Sugeng rawuh!

INJET ENERGI ANYAR- Nggawe beda kanggo SOLUTION ENERGI

Injet New Energy lair adhedhasar pengalaman sumber daya lan solusi ngisi daya pirang-pirang taun.Tim teknis khusus kita tansah nggarap produk energi sing bisa dianyari paling anyar kalebu pangisi daya ev, panyimpenan energi, inverter solar kanggo nyukupi panjaluk pasar sing beda.

Injetmbantu sampeyan mbukak kothak imajinasi revolusi energi, terus mikir, terus nambah, terus nggawe ijo jagad.

Sinau luwih akeh
  • ㎡ Pabrik

    +

    ㎡ Pabrik

  • Karyawan

    +

    Karyawan

  • Pengalaman Taun

    Pengalaman Taun

  • Paten

    +

    Paten

  • saka R&D Engineer

    %

    saka R&D Engineer

  • Labs dhewe

    +

    Labs dhewe

  • Lini Produksi

    +

    Lini Produksi

  • pcs Kapasitas

    +

    pcs Kapasitas

PRODUK & SOLUSI KAMI

Pengisi Daya EV

Panyimpenan energi

Inverter Solar Kab

Pangisi daya EV AC Tipe 1 Vision Series kanggo Omah lan Bisnis

Ampax US Series Level 3 DC Fast EV Charging Station kanggo Bisnis

Seri Ampax bisa dilengkapi 1 utawa 2 bedhil pangisi daya, kanthi daya output saka 60kW nganti 240kW, bisa ditingkatake nganti 320 kW ing mangsa ngarep, sing bisa ngisi paling akeh EV kanthi 80% jarak tempuh sajrone 30 menit.Nambah pengalaman ngisi daya sampeyan karo stasiun pangisian daya Ampax Series DC, sing nampilake HMI Cerdas Terintegrasi & Layar Iklan 39-Inci Opsional (layar iklan sing kasedhiya ing mangsa ngarep) sing dirancang kanggo nyedhiyakake penak, interaktivitas, lan kesempatan promosi sing ora tau sadurunge.

Ngisi daya omah mini Cube

The Cube minangka solusi pangisi daya omah sing gampang lan ekonomis.Aman lan dipercaya kanthi proteksi bocor DC 6mA sing terintegrasi, The Cube minangka kompak lan gampang dipasang lan digunakake kanggo kabeh pangisi daya omah.

Sonic Series EV Charger kanggo Ngarep lan Bisnis

Pangisi daya cerdasInjet Sonic Series minangka pangisi daya kendaraan listrik AC cepet fase siji / telung fase opsional, kanthi panggantos rong taun kanggo layanan garansi anyar lan dhukungan teknis seumur hidup.

Pangisi daya EV Seri Swift kanggo Ngarep lan Bisnis

Pangisi daya Seri Swift cocog kanggo panggunaan omah lan komersial, output maksimal bisa tekan 22kw kanggo ngidini pangisi daya cepet.desain kompak bisa nyimpen liyane panggonan.

Seri Nexus Kanggo Pasar Amérika Lor

1st Wallbox EV Charger entuk UL certified standards.UL & FCC & Energy Star disetujoni, strictly tundhuk karo kesehatan lan safety Penyetor lan utama.Adaptasi kanggo kabeh kendaraan listrik, daya ing daratan China.

Solusi Pengisian EV Level 2 Ngarep Nexus Series

Nexus Series adaptasi kanggo kabeh kendaraan listrik, sumber daya lan listrik.Iki minangka solusi pangisi daya omah sing kuat kanthi output saiki maksimal 32 A, sing paling apik lan umume kendaraan bisa digunakake tanpa masalah.

Solusi pengisian EV traveling Injet-Carry-on

Injet-Carry-on adaptasi kanggo kabeh kendaraan listrik.Iki minangka solusi pangisian daya sing trep kanthi output saiki maksimal 32 A. Tipe 1 lan Tipe 2 kasedhiya.sampeyan bisa ngrampungake ngisi daya omah lan lelungan kanthi aman.

Injet-Telung Phase ESS Hybrid Inverter

Inverter panyimpenan energi injet bisa ngowahi voltase arus langsung variabel sing diasilake dening panel surya fotovoltaik (PV) dadi inverter arus bolak-balik frekuensi sarana (AC) sing bisa diisi maneh menyang sistem transmisi komersial utawa kanggo panggunaan grid off-grid.

Injet-M-3 Ngisi daya mate

Nalika produk EV- Charger digunakake ing omah, supaya ora kahanan Charger saingan karo peralatan listrik kluwarga liyane kanggo sumber daya nalika konsumsi listrik kluwarga puncak, kita ngembangaken Charge-Mate.

Injet New Energy

INJET ENERGI

Solusi Energi sing dipercaya

Ora Mung EV Charging

  • luwih gampang

    luwih gampang

  • Efisien

    Efisien

  • Profesional

    Profesional

Solusi Pangisian Daya EV karo Panyimpenan Energi Surya

index_storage
  • 1

    Pengisi Daya EV

  • 2

    Panyimpenan energi

  • 3

    Inverter Solar Kab

Produk Referensi:

  • 1Pengisi Daya EV

  • 2Panyimpenan energi

  • 3Inverter Solar Kab

Solusi sing digawe khusus

KONTAK KAMI

Mitra Kita

siemens
messer
BYD
linde
fluor
Schneider
ABB
sertifikat
bisnis pangisi daya

Yen sampeyan nggoleki solusi ing ngisor iki utawa fungsi liyane,

hubungi kita:

  • Balancing Beban Dinamis
  • Ngisi daya solar: ngirit energi lan ngisi daya cerdas
    imbangan karo energi solar lan kothak
  • Enggo bareng daya kanggo situs parkir
  • Kasengsem ing operasi komersial
  • Pengin mbangun baris perakitan pangisi daya ev dhewe