WILUJENG!

INJET Énergi Anyar- Nyieun béda pikeun solusi énergi

Injet New Energy lahir dumasar kana pangalaman catu daya sareng solusi ngecas mangtaun-taun.Tim téknis khusus kami teras-terasan ngusahakeun produk énergi anu tiasa diperbaharui pangénggalna kalebet pangecas ev, neundeun énergi, inverter surya pikeun nyumponan tungtutan pasar anu béda.

Injetmantuan Anjeun pikeun muka kotak imajinasi revolusi énergi, tetep mikir, tetep ngaronjatkeun, tetep greening dunya.

DIAJAR DEUI
  • ㎡ Pabrik

    +

    ㎡ Pabrik

  • Pagawé

    +

    Pagawé

  • Pangalaman Taun

    Pangalaman Taun

  • Patén-patén

    +

    Patén-patén

  • tina R & D Insinyur

    %

    tina R & D Insinyur

  • Labs sorangan

    +

    Labs sorangan

  • Jalur Produksi

    +

    Jalur Produksi

  • pcs Kapasitas

    +

    pcs Kapasitas

PRODUK & SOLUSI KAMI

EV carjer

Panyimpenan énergi

Inverter surya

Visi Series Tipe 1 AC EV carjer pikeun Imah jeung Usaha

Ampax AS Series Level 3 DC Fast EV Ngecas Station pikeun Usaha

Ampax runtuyan bisa dilengkepan 1 atawa 2 ngecas bedil, kalawan kakuatan kaluaran ti 60kW mun 240kW, upgradable mun 320 kW dina mangsa nu bakal datang, nu bisa ngecas paling EVs kalawan 80% tina mileage dina 30 menit.Ningkatkeun pangalaman ngecas anjeun sareng stasiun ngecas Ampax Series DC, nampilkeun Smart HMI Terintegrasi & Layar Iklan 39-Inci Pilihan (layar iklan anu sayogi di hareup) dirancang pikeun masihan genah, interaktivitas, sareng kasempetan promosi sapertos anu kantos.

The Cube mini home ngecas

The Cube mangrupikeun solusi ngecas bumi anu gampang sareng ekonomis.Aman sareng dipercaya sareng panyalindungan bocor DC 6mA terpadu, The Cube mangrupikeun kompak sareng gampang dipasang sareng dianggo pikeun sadaya ngecas bumi.

Sonic Series EV carjer pikeun Imah jeung Usaha

Smart chargerInjet Sonic Series nyaéta fase tunggal / triple-fase pilihan carjer kandaraan listrik AC gancang, kalayan ngagantian dua taun pikeun layanan garansi anyar sareng dukungan téknis saumur hirup.

Swift Series EV carjer pikeun Imah jeung Usaha

Carjer Swift Series duanana cocog pikeun pamakéan padumukan jeung komérsial, kaluaran max bisa ngahontal 22kw pikeun ngidinan muatan gancang.Desain kompak na tiasa ngahemat langkung seueur tempat.

Nexus Series Pikeun Pasar Amérika Kalér

The 1st Wallbox EV carjer meunang UL Certified standards.UL & FCC & Energy Star disatujuan, mastikeun sasuai jeung kaséhatan sarta kaamanan suplai jeung mains.Adaptasi ka sadaya kendaraan listrik, kakuatan di daratan Cina.

Nexus Series Home Level 2 Solusi Ngecas EV

Nexus Series nyaluyukeun kana sadaya kandaraan listrik, catu daya sareng listrik.Éta mangrupikeun solusi ngecas bumi anu kuat kalayan kaluaran arus maksimal ngahontal 32 A, anu paling idéal sareng kalolobaan kendaraan tiasa dianggo tanpa masalah.

Solusi ngecas EV perjalanan Injet-Carry-on

Injet-Carry-on nyaluyukeun kana sadaya kendaraan listrik.Éta mangrupikeun solusi ngecas anu gampang dibawa sareng kaluaran ayeuna maksimal 32 A.Type 1 sareng Type 2 duanana sayogi.anjeun tiasa aman ngalengkepan bumi sareng ngecas perjalanan.

Injet-Tilu Fase ESS Hybrid Inverter

Inverter panyimpen énergi injet tiasa ngarobih tegangan arus langsung variabel anu dibangkitkeun ku panél surya fotovoltaik (PV) janten konverter arus bolak-balik frekuensi utiliti (AC) anu tiasa disuapkeun deui kana sistem transmisi komérsial atanapi kanggo panggunaan grid off-grid.

Injet-M-3 Charge mate

Nalika produk EV- Charger dianggo di bumi, pikeun ngahindarkeun kaayaan Charger bersaing sareng alat listrik rumah tangga anu sanés pikeun catu daya salami konsumsi listrik rumah tangga puncak, kami ngembangkeun Charge-Mate.

Injet Énergi Anyar

INJET ENERGI

Solusi Énergi dipercaya anjeun

Henteu Ngan EV Ngecas

  • Langkung gampang

    Langkung gampang

  • Efisien

    Efisien

  • Profésional

    Profésional

Solusi Ngecas EV sareng Panyimpenan Energi Surya

index_storage
  • 1

    EV carjer

  • 2

    Panyimpenan énergi

  • 3

    Inverter surya

Produk rujukan:

  • 1EV carjer

  • 2Panyimpenan énergi

  • 3Inverter surya

solusi custom-dijieun

TAROS KAMI

Mitra Kami

siemens
messer
BYD
linde
fluor
Schneider
ABB
sertipikat
usaha carjer

Upami anjeun milarian solusi di handap ieu atanapi fungsi anu sanés,

mangga ngahubungan kami:

  • Balancing beban dinamis
  • Ngecas surya: ngahemat énergi sareng ngecas pinter
    balancing kalawan tanaga surya sarta grid
  • Bagikeun kakuatan pikeun situs parkir
  • Kabetot dina operasi komérsial
  • Hoyong ngawangun garis assembly carjer ev sorangan