WILUJENG!

INJET Énergi Anyar- Nyieun béda pikeun solusi énergi

Injet New Energy lahir dumasar kana pangalaman catu daya sareng solusi ngecas mangtaun-taun.Tim téknis khusus kami teras-terasan ngusahakeun produk énergi anu tiasa diperbaharui pangénggalna kalebet pangecas ev, neundeun énergi, inverter surya pikeun nyumponan tungtutan pasar anu béda.

Injetmantuan Anjeun pikeun muka kotak imajinasi revolusi énergi, tetep mikir, tetep ngaronjatkeun, tetep greening dunya.

DIAJAR DEUI
  • ㎡ Pabrik

    +

    ㎡ Pabrik

  • Pagawé

    +

    Pagawé

  • Pangalaman Taun

    Pangalaman Taun

  • Patén-patén

    +

    Patén-patén

  • tina R & D Insinyur

    %

    tina R & D Insinyur

  • Labs sorangan

    +

    Labs sorangan

  • Jalur Produksi

    +

    Jalur Produksi

  • pcs Kapasitas

    +

    pcs Kapasitas

PRODUK & SOLUSI KAMI

EV carjer

Panyimpenan énergi

Inverter surya

Injet Vision Type 1 AC EV Charger pikeun Imah sareng Usaha

Injet Ampax AS Series Level 3 DC Gancang EV Ngecas Station pikeun Usaha

Injet Ampax runtuyan bisa dilengkepan 1 atawa 2 ngecas bedil, kalawan kakuatan kaluaran ti 60kW mun 240kW, upgradable mun 320 kW dina mangsa nu bakal datang, nu bisa ngecas paling EVs kalawan 80% tina mileage dina 30 menit.Ningkatkeun pangalaman ngecas anjeun sareng stasiun ngecas Injet Ampax DC, nampilkeun Smart HMI Terintegrasi & Layar Iklan 39-Inci Pilihan (layar iklan anu sayogi di hareup) dirancang pikeun masihan genah, interaktivitas, sareng kasempetan promosi sapertos anu kantos.

Injet Mini ngecas imah

Injet Mini mangrupikeun solusi ngecas bumi anu gampang sareng ekonomis.Aman sareng dipercaya sareng panyalindungan bocor DC 6mA terpadu, Injet Mini mangrupikeun kompak sareng gampang dipasang sareng dianggo pikeun sadaya ngecas bumi.

Injet Sonic EV carjer pikeun Imah jeung Usaha

Pangecas pinter Injet Sonic mangrupikeun pangecas kendaraan listrik AC gancang fase tunggal / triple-fase, kalayan ngagantian dua taun kanggo jasa garansi énggal sareng dukungan téknis seumur hirup.

Injet Swift EV carjer pikeun Imah jeung Usaha

Injet Swift AC EV carjer téh duanana cocog pikeun pamakéan padumukan jeung komérsial, kaluaran max bisa ngahontal 22kw pikeun ngidinan muatan gancang.Desain kompak na tiasa ngahemat langkung seueur tempat.

Injet Blazer Series Pikeun Pasar Amérika Kalér

Charger EV Wallbox ka-1 ngagaduhan standar anu disertipikasi UL.UL & FCC & Energy Star disatujuan, mastikeun sasuai jeung suplai kaséhatan sarta kaamanan jeung mains.Adaptasi ka sadaya kendaraan listrik, kakuatan di daratan Cina.

Injet Nexus Series Home Level 2 Solusi Ngecas EV

Injet Nexus nyaluyukeun kana sadaya kendaraan listrik, catu daya sareng listrik.Éta mangrupikeun solusi ngecas bumi anu kuat kalayan kaluaran arus maksimal ngahontal 32 A, anu paling idéal sareng kalolobaan kendaraan tiasa dianggo tanpa masalah.

Solusi ngecas EV perjalanan Injet-Carry-on

Injet-Carry-on nyaluyukeun kana sadaya kendaraan listrik.Éta mangrupikeun solusi ngecas anu gampang dibawa sareng kaluaran ayeuna maksimal 32 A.Type 1 sareng Type 2 duanana sayogi.anjeun tiasa aman ngalengkepan bumi sareng ngecas perjalanan.

Injet-Tilu Fase ESS Hybrid Inverter

Inverter panyimpen énergi injet tiasa ngarobih tegangan arus langsung variabel anu dibangkitkeun ku panél surya fotovoltaik (PV) janten konverter arus bolak-balik frekuensi utiliti (AC) anu tiasa disuapkeun deui kana sistem transmisi komérsial atanapi kanggo panggunaan grid off-grid.

Injet-M-3 Charge mate

Nalika produk EV- Charger dianggo di bumi, pikeun ngahindarkeun kaayaan Charger bersaing sareng alat listrik rumah tangga anu sanés pikeun catu daya salami konsumsi listrik rumah tangga puncak, kami ngembangkeun Charge-Mate.

Injet Énergi Anyar

INJET Énergi Anyar

Solusi Énergi dipercaya anjeun

Henteu Ngan EV Ngecas

  • Langkung gampang

    Langkung gampang

  • Efisien

    Efisien

  • Profésional

    Profésional

Solusi Ngecas EV sareng Panyimpenan Energi Surya

index_storage
  • 1

    EV carjer

  • 2

    Panyimpenan énergi

  • 3

    Inverter surya

Produk rujukan:

  • 1EV carjer

  • 2Panyimpenan énergi

  • 3Inverter surya

solusi custom-dijieun

TAROS KAMI

Mitra Kami

siemens
messer
BYD
linde
fluor
Schneider
ABB
sertipikat
usaha carjer

Upami anjeun milarian solusi di handap ieu atanapi fungsi anu sanés,

mangga ngahubungan kami:

  • Balancing beban dinamis
  • Ngecas surya: ngahemat énergi sareng ngecas pinter
    balancing kalawan tanaga surya sarta grid
  • Bagikeun kakuatan pikeun situs parkir
  • Kabetot dina operasi komérsial
  • Hoyong ngawangun garis assembly carjer ev sorangan