MIRË SE VINI!

INJET ENERGJI E RE- BËRJA E NDRYSHIMEVE PËR ZGJIDHJEN E ENERGJISË

Injet New Energy lindi duke u bazuar në vite përvojë në zgjidhjet e furnizimit me energji dhe karikimit.Ekipi ynë i specializuar teknik është gjithmonë duke punuar në produktin më të fundit të energjisë së rinovueshme duke përfshirë karikuesin ev, ruajtjen e energjisë, inverterin diellor për të përmbushur kërkesat e ndryshme të tregut.

Injetju ndihmon të hapni kutinë e imagjinatës së revolucionit të energjisë, të vazhdoni të mendoni, të vazhdoni të përmirësoheni, të vazhdoni të gjelbëroni botën.

MËSO MË SHUMË
 • ㎡ Fabrika

  +

  ㎡ Fabrika

 • Punonjësit

  +

  Punonjësit

 • Përvojë vit

  Përvojë vit

 • Patentat

  +

  Patentat

 • i inxhinierit R&D

  %

  i inxhinierit R&D

 • Laboratorët e vet

  +

  Laboratorët e vet

 • Linjat e prodhimit

  +

  Linjat e prodhimit

 • copë Kapaciteti

  +

  copë Kapaciteti

PRODUKTET DHE ZGJIDHJET TONA

Karikues EV

Ruajtja e Energjisë

Inverter diellor

Karikues AC EV i Serisë Vision Lloji 1 për shtëpi dhe biznes

Stacioni i karikimit të shpejtë EV DC të nivelit 3 të serisë amerikane Ampax për biznes

Seritë Ampax mund të pajisen me 1 ose 2 armë karikimi, me një fuqi dalëse nga 60 kW në 240 kW, e përmirësuar në 320 kW në të ardhmen, të cilat mund të karikojnë shumicën e EV me 80% të kilometrazhit brenda 30 minutave.Ngritni përvojën tuaj të karikimit me stacionin e karikimit DC të Serisë Ampax, që përmban një HMI të integruar inteligjent dhe një ekran reklamues opsional 39 inç (ekranet e reklamave të disponueshme në të ardhmen) të krijuar për të ofruar komoditet, ndërveprim dhe mundësi promovimi si kurrë më parë.

Karikimi i shtëpisë Cube mini

Cube është një zgjidhje e lehtë dhe ekonomike për karikimin e shtëpisë.I sigurt dhe i besueshëm me mbrojtje nga rrjedhjet 6 mA DC të integruar, The Cube është një mjet kompakt dhe i lehtë për t'u instaluar dhe përdorur për të gjitha ngarkimet në shtëpi.

Karikues EV i Serisë Sonic për shtëpi dhe biznes

Karikuesi inteligjent Seria Injet Sonic është një karikues opsional i shpejtë i automjeteve elektrike me AC njëfazor/trefazor, me zëvendësim dy vjeçar për shërbim të ri garancie dhe mbështetje teknike gjatë gjithë jetës.

Karikues EV i Serisë Swift për shtëpi dhe biznes

Karikuesi i Serisë Swift është i përshtatshëm edhe për përdorim rezidencial dhe komercial, fuqia maksimale mund të arrijë 22 kw për të lejuar karikim të shpejtë.dizajni i tij kompakt mund të kursejë më shumë vend.

Seritë Nexus për tregun e Amerikës së Veriut

Karikuesi i parë Wallbox EV mori standarde të çertifikuara UL. UL & FCC & Energy Star i miratuar, përputhen rreptësisht me furnizimet dhe rrjetin elektrik për shëndetin dhe sigurinë.Përshtatet me të gjitha automjetet elektrike, fuqia në territorin e Kinës.

Zgjidhja e karikimit EV e Nivelit 2 të Serisë Nexus Home

Seria Nexus përshtatet me të gjitha automjetet elektrike, furnizimin me energji elektrike dhe rrjetin.Është një zgjidhje e fuqishme për karikimin e shtëpisë me fuqinë maksimale të rrymës që arrin 32 A, që është më ideale dhe shumica e automjeteve mund ta përdorin pa problem.

Zgjidhja e karikimit të automjeteve elektrike në lëvizje me injet-carry-on

Injet-Carry-on përshtatet për të gjitha automjetet elektrike.Është një zgjidhje e përshtatshme karikimi me dorë, me dalje maksimale të rrymës 32 A. Lloji 1 dhe tipi 2 janë të dy të disponueshëm.ju mund të përfundoni me siguri tarifimin e shtëpisë dhe udhëtimit tuaj.

Inverter Hibrid Injet-Tre Fazor ESS

Inverteri i ruajtjes së energjisë injet mund të konvertojë tensionin e ndryshueshëm të rrymës direkte të gjeneruar nga panelet diellore fotovoltaike (PV) në një inverter të rrymës alternative të frekuencës (AC) që mund të kthehet në një sistem transmetimi komercial ose për përdorim jashtë rrjetit.

Injet-M-3 Charge mate

Kur produktet EV- Charger përdoren në shtëpi, për të shmangur situatën e Karikuesit që konkurron me pajisjet e tjera elektrike shtëpiake për furnizim me energji elektrike gjatë konsumit të pikut të energjisë elektrike shtëpiake, ne zhvilluam Charge-Mate.

Injet New Energy

ENERGJIA INJET

Zgjidhja juaj e besueshme e Energjisë

Jo vetëm karikimi EV

 • Më e lehtë

  Më e lehtë

 • Efikas

  Efikas

 • profesionale

  profesionale

Zgjidhje karikimi EV me ruajtje të energjisë diellore

indeksi_magazinimi
 • 1

  Karikues EV

 • 2

  Ruajtja e Energjisë

 • 3

  Inverter diellor

Produktet e referencës:

 • 1Karikues EV

 • 2Ruajtja e Energjisë

 • 3Inverter diellor

Zgjidhje e bërë me porosi

NA KONTAKTONI

Partnerët tanë

siemens
messer
BYD
Linde
fluor
Schneider
ABB
çertifi
biznesi i karikuesit

Nëse jeni duke kërkuar për zgjidhjet e mëposhtme ose ndonjë funksion tjetër,

ju lutem na kontaktoni:

 • Balancimi dinamik i ngarkesës
 • Karikimi diellor: kurseni energji dhe karikim inteligjent
  balancimi me energjinë diellore dhe rrjetin
 • Ndarja e energjisë për vendin e parkimit
 • I interesuar për veprimtari tregtare
 • Dëshironi të ndërtoni linjën tuaj të montimit të karikuesit ev