ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

ВНЕСЕТЕ НОВА ЕНЕРГИЈА- ПРАВЕЊЕ РАЗЛИКИ ЗА ЕНЕРГЕТСКО РЕШЕНИЕ

Injet New Energy се роди врз основа на долгогодишно искуство во решенијата за снабдување со електрична енергија и полнење.Нашиот специјализиран технички тим секогаш работи на најновиот производ за обновлива енергија, вклучувајќи полнач за EV, складирање енергија, соларен инвертер за да одговори на различните барања на пазарот.

Инџетви помага да ја отворите кутијата за имагинација на енергетската револуција, да продолжите да размислувате, да продолжите да се подобрувате, да продолжите да го озеленувате светот.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
 • ㎡ Фабрика

  +

  ㎡ Фабрика

 • Вработените

  +

  Вработените

 • Годишно искуство

  Годишно искуство

 • Патенти

  +

  Патенти

 • на инженер за истражување и развој

  %

  на инженер за истражување и развој

 • Сопствени лаборатории

  +

  Сопствени лаборатории

 • Производни линии

  +

  Производни линии

 • парчиња Капацитет

  +

  парчиња Капацитет

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ И РЕШЕНИЈА

EV полнач

Складирање на енергија

Соларен инвертер

Полнач за наизменична струја EV од тип 1 од серијата Vision за дом и бизнис

Станица за полнење DC Брзо EV за бизнис, Ниво 3 на серијата Ampax од САД

Серијата Ampax може да биде опремена со 1 или 2 пиштоли за полнење, со излезна моќност од 60 kW до 240 kW, што може да се надгради до 320 kW во иднина, што може да ги наполни повеќето ЕВ со 80% од километражата во рок од 30 минути.Зголемете го вашето искуство со полнењето со станицата за полнење DC од серијата Ampax, со интегриран паметен HMI и опционален екран за рекламирање од 39 инчи (екрани за реклами достапни во иднина) дизајнирани да обезбедат удобност, интерактивност и промотивни можности како никогаш досега.

Домашно полнење на Cube mini

The Cube е лесно и економично решение за полнење дома.Безбеден и сигурен со интегрирана заштита од истекување од 6 mA DC, The Cube е компактен и лесен за инсталирање и употреба за целото полнење дома.

Полнач за EV од серијата Sonic за дом и бизнис

Паметен полнач Injet Sonic Series е еднофазен/трофазен опционален брз полнач за електрично возило со наизменична струја, со двегодишна замена за нов гарантен сервис и доживотна техничка поддршка.

Полнач за електрични возила од серијата Swift за дом и бизнис

Полначот од серијата Swift е погоден и за станбена и комерцијална употреба, максималната моќност може да достигне 22 kw за да овозможи брзо полнење.неговиот компактен дизајн може да заштеди повеќе место.

Серија Nexus за северноамериканскиот пазар

Првиот полнач Wallbox EV доби UL сертифицирани стандарди. UL & FCC & Energy Star одобрени, строго се во согласност со здравствените и безбедносните напојувања и електричната мрежа.Се прилагодува на сите електрични возила, моќ во Кина.

Решение за полнење EV од серијата Nexus Home Nive 2

Серијата Nexus се прилагодува на сите електрични возила, напојувања и електрична мрежа.Тоа е моќно решение за домашно полнење со максимална излезна струја до 32 А, што е најидеално и повеќето возила можат да го користат без проблем.

Решение за полнење на патничко возило со инџет-Carry-on

Injet-Carry-on се прилагодува на сите електрични возила.Тоа е практично решение за полнење со рака со максимална излезна струја од 32 A. Тип 1 и тип 2 се достапни.можете безбедно да го завршите полнењето на вашиот дом и патување.

Инџет-трифазен ESS хибриден инвертер

Инвертерот за складирање на млаз енергија може да го конвертира променливиот напон на директна струја генериран од фотонапонските (PV) соларни панели во инвертер со наизменична струја (AC) за помошна фреквенција што може да се врати во комерцијален преносен систем или за употреба надвор од мрежата.

Injet-M-3 Charge mate

Кога производите EV- Charger се користат во домовите, со цел да се избегне ситуацијата кога полначот се натпреварува со друга електрична опрема за домаќинство за напојување при врвна потрошувачка на електрична енергија во домаќинството, го развивме Charge-Mate.

Инџет Нова енергија

ИНЖЕТНА ЕНЕРГИЈА

Вашето доверливо енергетско решение

Не само полнење со EV

 • Полесно

  Полесно

 • Ефикасно

  Ефикасно

 • Професионален

  Професионален

Решение за полнење EV со складирање на соларна енергија

индекс_складирање
 • 1

  EV полнач

 • 2

  Складирање на енергија

 • 3

  Соларен инвертер

Референтни производи:

 • 1EV полнач

 • 2Складирање на енергија

 • 3Соларен инвертер

Решение по нарачка

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Нашите партнери

сименс
месер
BYD
линде
флуор
Шнајдер
АББ
сертификат
бизнис со полначи

Ако ги барате следните решенија или која било друга функција,

ве молиме контактирајте со нас:

 • Динамичко балансирање на оптоварување
 • Соларно полнење: заштедете енергија и паметно полнење
  балансирање со сончева енергија и мрежа
 • Споделување на енергија за паркинг место
 • Заинтересирани за комерцијално работење
 • Сакате да изградите своја сопствена линија за склопување на полначи за EV